FÖRETAGSCOACH Sandberg AB

FÖRETAGSCOACH Sandberg AB har sitt säte i Stockholm och Humlegården. Vi har att utvecklat över 500 företag och organisationer och coachat mer än 1000 chefer och ledare.

FÖRETAGSCOACH Sandberg AB har sitt säte i Stockholm och Humlegården. Har haft förmånen att utvecklat över 500 företag och organisationer, samt 1000 chefer och entreprenörer i ledarutveckling. Kunder finns inom Ericsson, Swedbank, ÅF, Accenture samt många mindre företag. Vi möter alltid våra kunder utan kostnad för att se över en första analys, för att vi sedan tydligt kan gå från tanke till handling inom ledarskapsutveckling, säljträning, kommunikation och arbeta smartare. Ring oss idag!

  • Säljutveckling som skapar förtroende och ger resultat

Få insikt om dig själv. Vi tränar er till att nå fram. Vi kan människor och beteende. Lär dig hur du förhandlar, vårdar dina kunder och skaffar nya. www.foretagscoach.se

  • Bli ett proffs på att kommunicera

Vi skräddarsyr presentationsteknikutbildningen så att den passar era behov. Oavsett om det handlar om en kortare föreläsning i retorik eller om det gäller en längre utbildningsprocess inom presentationsteknik så hjälper vi er.

  • Entreprenörs och ledarcoaching – Förlös din ledarpotential!

Ledarskap utvecklas dagligen, inte på en dag.  Lär dig att leda dig själv och andra och få ny insikt om dig själv. Vi har coachat över 1000 ledare ! www.chefscoach.se

  • Arbeta smartare och använd din tid rätt – Avbrottsreparera din vardag

Se över 12 områden för att arbeta smartare som, Inställning, Mål, Prioritering, Planering, Delegering, Gruppeffektivitet, Informationshantering. Från tanke till handling.

FÖRETAGSCOACH Sandberg AB
Karlavägen 18 (Humlegården)
114 32 Stockholm

Telefon: 073-447 80 80
E-post: info@foretagscoach.se
Webbsida: https://www.foretagscoach.se/

Anpassad ledarskapsutbildning

Vi skräddarsyr ledarskapsutbildningen så att den passar era behov. Oavsett om det handlar om en kortare workshop och föreläsning för chefer, en längre utbildningsprocess inom ledarskap eller enskild ledarskapsutveckling och träning så hjälper vi er. Från tanke till handling.

Fråga: Vad skulle hända om dina säljare eller du själv skulle gå från tanke till handling och sälja 20% mer? Vad skulle det betyder för dig?