PS Kommunikation

Vi är en reklambyrå i Jönköping som drivs av passionen att utveckla starka varumärkesupplevelser med hjälp av strategi, design och teknik.

Varför existerar ditt företag? För en del människor kan den första tanken vara att tjäna pengar. Men att göra vinst är aldrig ett syfte. Det är ett resultat. Istället tror vi att det finns ett antal olika drivkrafter för företag att hämta kraft från. Och tack vara ett tydligt syfte – en passion, en övertygelse, en drivkraft – har många människor och företag åstadkommit stora saker.

Om du vet vad som driver ditt företag är det också enklare för dig att veta vart du ska och hur du kommer dit. För utifrån en vetskap om vem du, ditt företags identitet, är det enklare att sätta mål som är troget varumärket och dess löfte. På så sätt har du också större möjligheter att stärka och utveckla ditt företags varumärke.

På PS Kommunikation vill vi vara en del i företags och organisationers spännande resor. Sedan tio år tillbaks i tiden arbetar vi därför med alltifrån strategi och koncept som stärker kunders varumärke – från nulägesanalyser till varumärkesarbete – till produktioner inom webb och print som kommunicerar varumärket.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

PS Kommunikation
Ryhovsgatan 5
553 03 Jönköping

Telefon: 036-184646
E-post: info@pskommunikation.se
Webbsida: http://www.pskommunikation.se