Semnos Förlag AB

Vi ger ut kristna romaner, barn- och ungdomsböcker, uppbyggelseböcker samt böcker om människors livsberättelser och vittnesbörd.

Semnos Förlag AB är ett privatägt företag som startades 2001. Förlaget ger årligen ut omkring 25 boktitlar. ”Alltid inspirerande” är mottot för utgivningen och målsättningen är att kunna erbjuda böcker till så bra priser och villkor som möjligt.

Semnos ger ut böcker till uppbyggelse, uppmuntran och inspiration i den kristna tron. Utgivningen omfattar böcker i kategorierna: romaner, uppbyggelse, livsberättelser, andakt samt barn och ungdom. Att vara med i Semnos Bokklubb är det bästa och förmånligaste sättet att följa förlagets utgivning.

Förlaget samarbetar med några av de ledande kristna förlagen i USA, vilket gör att många av de mest lästa och populära kristna författarnas böcker blir tillgängliga även på svenska. Semnos ger också ut böcker av svenska författare, framförallt uppbyggelselitteratur skriven av våra svenska förkunnare och pastorer.

Semnos har även ett brett och omtyckt kristet vykortssortiment i kategorierna grattiskort, bibelordskort samt uppmuntrans- och omsorgskort. Utöver detta finns också ett julkortssortiment med kristna hälsningstexter.

Sedan starten 2001 erbjuder Semnos CD- och DVD-försäljning av Southern Gospel-musik, bl a Bill Gaithers populära Homecomingserie. Besök gärna webbutiken på www.musikklubben.se för att se hela sortimentet och handla produkter. Att vara med i den e-postbaserade Musikklubben Homecoming är det smidigaste sättet att ta del av det senaste inom Southern Gospel-musiken.

Semnos Event är en avdelning inom Semnos Förlag som regelbundet arrangerar konserter, event och musikresor. Besök gärna www.semnosevent.se för att läsa mer om vad som är på gång.

Semnos Förlag AB
Björkgatan 9
331 51 Värnamo

E-post: info@semnos.com
Webbsida: http://www.semnos.com